Bildbomb :)


Ice cream


Fredag :)

Hejsan alla människor. Idag är det äntligen fredag som jag har längtat. Har haft två prov den här veckan å ett läxförhör idag. Men dom gick bra. Nu har jag rast och letar efter nån å va med efter skolan. Men tror jag ska va med Anna. :) Vi kommer ha så himla kul asså. Om tio minuter har vi matte och då ska jag typ gö nåt som hör till matten. Imorrn ska jag till valbo och köpa skolavslutningsklänning, taggad. Hehe, taggad till att åka till Valbo. Men hoppas att jag kan va med Anna för vi kommer säkert ha skitkul då. Kommer upp dagens insperations bild lite senare. Puss hej. 
 

Inte bloggat på ett tag!

Hejhej bloggisar! Jag har inte bloggat på ett tag men aa har varit ganska mycket med skolan å så. Har fått reda på alla betyg i nationella proven och jag fick A i samhällskunskap. Ganska glad faktiskt:D Inte för att skryta men aja. Vi har precis haft idrott och jag orienterade med Anna å mina converse blev asblöta. Har oxå fått veta att i sjuan i vår klass kommer det vara 24 killar å 4 tjejer. :D Roligt, men nu börjar jag hejdå. 
Gammal bild, puss <3

Dog


Tonåring då!

Tjenare! Har inte bloggat på ett tag men har varit ganska mycket saker nu och så. Men en god nyhet är att jag fyller år. Jag fyller 13 alltså blir jag tonåring idag. Fett gläd ja är liksom. Idag hade vi idrott fast vi hade inte det, haha kung asså. Men vi hade ingen vikiare så vi gick och bytte om sen gick vi och kollade vart vi skulle va sen gick vi å kollade på ett annat ställe och sen så gick vi och bytte om för vi hade fått reda på att vi inte hade idrott. Men efter skolan ska jag på orkster sen ska jag typ hem och äta min favoritmat. Å sen ska jag äta glass. Jippie :). Aa men nu ska jag tydligen fråga Alma på ask. Byebye. 

RSS 2.0